foto

Kate Sanford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 The Miraculous Year (TV film)
2008 Management
2007 Zákony Brooklynu
2004 P.S.
2002 Anatomy of a Breakup
2001 "O"
Světoběžník
1999 Hurá na to!
King of the Jungle
Shift (TV film)
The Tic Code
1997 Stíhání
1996 Jak ukrást bizona
1994 Federal Hill

TV seriály

2019 Fosse/Verdon (TV seriál)
Who's Got The Pain? (E02)
2018 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Vote for Kennedy, Vote for Kennedy (S02E09)
Look, She Made a Hat (S02E07)
Midnight at the Concord (S02E05)
další epizody (5)
2017 Gypsy (TV seriál)
Vagabond Hotel (E06)
The Commune (E05)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Au Reservoir (S01E07)
What Kind of Bad? (S01E05)
The Principle Is All (S01E03)
The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Thank You and Good Night (S01E08)
Doink (S01E05)
The Disappointment of the Dionne Quintuplets (S01E04)
další epizody (4)
2016 Vinyl (TV seriál)
Královna rock'n'rollu (E09)
Král a já (E07)
He in Racist Fire (E05)
další epizody (4)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Treme (TV seriál)
Víte, co to znamená? (S01E01)
2009 Kings (TV seriál)
The New King: Part One (E11)
Pilgrimage (E08)
Judgment Day (E05)
další epizody (4)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Převzetí (S05E07)
Jen mimo záznam (S05E03)
další epizody (4)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Proti všem (S04E07)
Uprchlíci (S04E04)
Kluci na prázdninách (S04E01)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Mravní malost (S03E08)
Poctivě a upřímně (S03E05)
Když dovolíš (S03E02)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Varování před bouřkou (S02E10)
Vír (S02E07)
Přidružené škody (S02E02)
další epizody (4)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Cena (S01E10)
Jedno zatčení (S01E07)
další epizody (4)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Přijďte, všichni mí věrní (S01E12)
Období sucha (S01E11)
Třetí je na obtíž (S01E08)

TV pořady

2003 Queer Eye for the Straight Guy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace