foto

Kate Sanford

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Miraculous Year, The (TV film)
2008 Management
2007 Zákony Brooklynu
2004 P.S.
2002 Anatomy of a Breakup
2001 "O"
Světoběžník
1999 Hurá na to!
King of the Jungle
Shift (TV film)
Tic Code, The
1997 Stíhání
1996 Jak ukrást bizona
1994 Federal Hill

TV seriály

2017 Gypsy (TV seriál)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Au Reservoir (E07)
What Kind of Bad? (E05)
The Principle Is All (E03)
2016 Vinyl (TV seriál)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Treme (TV seriál)
2009 Kings (TV seriál)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Převzetí (S05E07)
Jen mimo záznam (S05E03)
další epizody (4)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Proti všem (S04E07)
Uprchlíci (S04E04)
Kluci na prázdninách (S04E01)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Mravní malost (S03E08)
Poctivě a upřímně (S03E05)
Když dovolíš (S03E02)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)

TV pořady

2003 Queer Eye for the Straight Guy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace