foto

Mark Penfold

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dead in a Week: Or Your Money Back
2012 Fast Girls
2011 Love's Kitchen
William & Catherine: A Royal Romance (TV film)
2003 Wondrous Oblivion
2000 Dívka jako ty (TV film)
Vyšetřování naslepo II - Schovávaná (TV film)
1992 Tattle Tale (TV film)
1986 Čtvrté patro (TV film)
1984 Ohnivé oči
1983 Al-mas' Ala Al-Kubra
1978 Odd Job, The
1977 Bankéři

TV seriály

2014 Tři mušketýři (TV seriál)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
2010 Panství Downton (TV seriál)
2007 Pět dní (TV seriál)
Tajný deník call girl (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2000 Hearts and Bones (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Parnell & the Englishwoman (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
King of the Ghetto (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Johnny Jarvis (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1975 Venturers, The (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

1999 Colour of Justice, The (TV film)
1991 Secret History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace