foto

Everett Chambers

  • nar. 19.8.1926 (93 let)
    Montrose, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1990 Girl to Kill For, A
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
1983 Dočkáme se někdy rána? (TV film)
1980 Turnover Smith (TV film)
1979 Nero Wolfe (TV film)
1976 Twin Detectives (TV film)
1974 Can Ellen Be Saved? (TV film)
1973 Great American Beauty Contest, The (TV film)
The Girl Most Likely to... (TV film)
Trouble Comes to Town (TV film)
1972 Znamení Vlka (TV film)
1970 Night Slaves (TV film)
1964 Calhoun: County Agent (TV film)
1961 Run Across the River
1960 Tess of the Storm Country

TV seriály

1984 Partners in Crime (TV seriál)
1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
1977 Lucan (TV seriál)
1976 Future Cop (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Staromódní vražda (S06E02)
Posvítit si na vraždu (S06E01)
Poslední pocta komodorovi (S05E06)
další epizody (5)
1975 Columbo (TV seriál)
Krize identity (S05E03)
Případ diplomatické imunity (S05E02)
Zapomenutá dáma (S05E01)
další epizody (6)
1974 Columbo (TV seriál)
Za úsvitu (S04E03)
Obrácený negativ (S04E02)
1972 Columbo (TV seriál)
Past (S01E06)
1971 Columbo (TV seriál)
Její příležitost (S01E05)
Semínko pochyb (S01E03)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1959 Johnny Staccato (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Night Slaves (TV film)
1965 Lollipop Cover, The

TV seriály

1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1959 Johnny Staccato (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1961 Too Late Blues

TV seriály

1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1965 Lollipop Cover, The
1961 Run Across the River
1958 Kiss, The

TV seriály

1964 Peyton Place (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace