foto

Daniel D. Halleck

  • nar. 12.2.1946 (73 let)
    Modesto, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Warren Jeffs: Prorok mimo zákon (TV film)
2010 Všechno musí pryč
1989 Růžový Cadillac
1988 Noc předtím
1987 Číslo jedna s kulkou
1986 Murphyho zákon
1982 Lookin' to Get Out
1981 Vlci
1980 Scared Straight! Another Story (TV film)
1979 Sunnyside
1978 Konvoj
1971 Cactus in the Snow

TV seriály

2014 Killer Women (TV seriál)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Albuquerque (S02E13)
2008 Havárie (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Ohara (TV seriál)
The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1986 Judge, The (TV seriál)
Superior Court (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Dokumentární

1969 Freiheit für die Liebe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace