foto

John Quarmby

  • nar. 18.6.1929
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2019

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 The Moth (TV film)
1995 Fantozzi ve škole
Čas smyslnosti
1994 Krasavec Beauty
1987 Malá Dorritka
1986 Importance of Being Earnest, The (TV film)
1985 Arthur the King (TV film)
Florence Nightingaleová (TV film)
Třináct u stolu (TV film)
1984 Duch Vánoc (TV film)
The Invisible Man (TV film)
1983 Weather in the Streets, The (TV film)
1982 Znamení květiny (TV film)
1981 K-9 and Company: A Girl's Best Friend (TV film)
1958 The Man Who Sold Death (TV film)

TV seriály

1999 Oliver Twist (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
1991 Ashenden (TV seriál)
1989 Great Expectations (TV seriál)
Letopisy Narnie - Princ Kaspian a Plavba Jitřního poutníka (TV seriál)
1987 Vanity Fair (TV seriál)
1986 December Rose, The (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 Sons and Lovers (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
History of Mr. Polly, The (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Prince Regent (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Krysy (S02E06)
1978 Hazell (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
BBC2 Play of the Week (TV seriál)
London Belongs to Me (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1976 Orde Wingate (TV seriál)
1975 Looking for Clancy (TV seriál)
1974 Cakes and Ale (TV seriál)
Dial M for Murder (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
On the House (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Dombey and Son (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1966 Take a Pair of Private Eyes (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Scotland Yard (TV seriál)
1959 The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1956 Whack-O! (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace