foto

Larry Romano

  • nar. 31.7.1963 (55 let)
    Mount Vernon, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Irishman
2015 Laugh Killer Laugh
2010 Vzestup nad limit
2008 Bald
2003 Fish Without a Bicycle
Spanish Fly
2002 Final Breakdown
2001 18 Shades of Dust
1998 Tenká červená linie
1997 Krycí jméno Donnie Brasco
1996 Bez domova
Spáči
Střela
Utajená svatba
Vibrations
Vyšší zájem
1993 Policajt z New Yorku
1991 Nemilosrdná spravedlnost
1989 Kriminál
Pekelná manželka
1987 On Time

TV seriály

2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Zelený hrob (S02E20)
2005 Rodinná válka (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2001 Kristin (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Paint Misbehavin' (S03E14)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Flower Power (S02E24)
Soft Touch (S02E22)
Meet By-Product (S02E17)
další epizody (4)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Sparing Carrie (S02E11)
Roamin' Holiday (S02E10)
Dire Strayts (S02E08)
další epizody (16)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Fixer Upper (S01E12)
Noel Cowards (S01E11)
Supermarket Story (S01E10)
další epizody (9)
1996 Public Morals (TV seriál)
1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Můj chlapec se vrátil (S03E22)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2005 Little Athens

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace