foto

Jamie Lapsley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Murdered for Being Different (TV film)
2016 Rozkaz zabíjet
Tommy's Honour
2015 The Rezort
2014 Let Us Prey
The ABCs of Death 2
2013 Outpost: Rise of the Spetsnaz
2012 Outpost: Black Sun
Shell
2010 Skeletons
2008 New Town Killers

TV seriály

2020 We Hunt Together (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Věřte mi (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 Bodyguard (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Fearless (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Fried (TV seriál)
2012 Pramface (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky