foto

Chris Robinson

  • nar. 5.11.1938 (81 let)
    West Palm Beach, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Yancey McCord: The Killer That Arizona Forgot About
2015 Legends from the Sky
2008 Rez Bomb
1988 Zmije
1987 Like Father Like Son
1982 Lékařská akademie
Savannah Smiles
1981 Amy
1980 Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
The Dream Merchants (TV film)
1978 Busters, The (TV film)
1975 Juego sucio en Panamá
The Intruder
1974 The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
Thunder County
1972 Charcoal Black
Stanley
1971 Revenge Is My Destiny
Sweet, Sweet Rachel (TV film)
Travis Logan, D.A. (TV film)
1970 Darker Than Amber
Havajané
The Aquarians (TV film)
1969 The Cycle Savages
1968 Žena v moři
1962 13 West Street
Ptáčník z Alcatrazu
Shoot Out at Big Sag
1961 Like Father Like Son
The Long Rope
The Young Savages
1960 Because They're Young
1959 Diary of a High School Bride
Monstrum z jeskyně stínů
1957 The Midnight Story

TV seriály

1989 Hardball (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Primus (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Gentle Ben (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Survival School Affair (S04E10)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Another World (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Channing (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
See Hollywood and Die (S01E08)
1962 Combat! (TV seriál)
Empire (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

2016 They Came from the Swamp: The Films of William Grefé

Režijní filmografie

Filmy

1975 The Intruder
1974 Thunder County
1972 Charcoal Black

TV seriály

1975 Baretta (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 The Intruder
1972 Charcoal Black

Producentská filmografie

Filmy

1972 Charcoal Black

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky