foto

Duncan Pow

  • nar. 1980
    Dumfries and Galloway, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dark Signal
Rogue One: Star Wars Story
2014 Blackwood

TV seriály

2017 Henry IX (TV seriál)
Playground (TV seriál)
2016 Brief Encounters (TV seriál)
2015 Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 Scrotal Recall (TV seriál)
24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
2:00 p.m.-3:00 p.m. (E04)
1:00 p.m.-2:00 p.m. (E03)
12:00 p.m.-1:00 p.m. (E02)
2013 The Wrong Mans (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)

Dokumentární

2015 Podezření (TV seriál)
2013 Posedlost: Temné touhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace