foto

Matthew Whittet

  • nar. 4.6.1975 (43 let)
    Hastings, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Spící dívka
2013 Velký Gatsby
2012 Mabo (TV film)
2011 Šípková Růženka
2008 Austrálie
2003 Nechte vrahy, ať si hrají
2001 Moulin Rouge

TV seriály

2017 The Letdown (TV seriál)
2010 Bananas in Pyjamas (TV seriál)
Spirited (TV seriál)
2009 My Place (TV seriál)
2008 Mořské princezny (TV seriál)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Chinese Whispers (S01E11)
Rescue Me (S01E07)
Precious Cargo (S01E06)
2002 Bad Cop, Bad Cop (TV seriál)
White Collar Blue (TV seriál)
2001 Changi (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Spící dívka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace