foto

Ian Mann

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Program: Pád legendy
2014 Pride
2013 Zátiší
2012 Temné stíny
2008 I Can't Think Straight
2007 Clapham Junction (TV film)
1999 G:MT Greenwich Mean Time

TV seriály

2013 Dům podezřelých (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
The Wrong Mans (TV seriál)
2012 The Last Leg (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
2010 Rev. (TV seriál)
2005 Coach Trip (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace