foto

Rachel Sage Kunin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Five Feet Apart
2008 Keith
2007 Vím, kdo mě zabil
2004 Breaking Dawn
Chester's Big Night
L.A. Twister
2003 National Lampoon's Gold Diggers
2001 Horror 101
Venice Beach
1998 Cause N' Defect

TV seriály

2018 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eighty-One (S04E17)
Chapter Eighty (S04E16)
Chapter Seventy-Nine (S04E15)
další epizody (10)
2017 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy-One (S04E07)
Chapter Seventy (S04E06)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
další epizody (16)
2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
Chapter Fifty (S03E06)
Chapter Forty-Nine (S03E05)
další epizody (20)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
další epizody (20)
2014 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
další epizody (8)
Dallas (TV seriál)
Brave New World (S03E15)
Endgame (S03E14)
Boxed In (S03E13)
další epizody (15)
2013 Dallas (TV seriál)
Legacies (S02E15)
Guilt by Association (S02E14)
Love & Family (S02E13)
další epizody (15)
2012 Dallas (TV seriál)
Revelations (S01E10)
Family Business (S01E09)
No Good Deed (S01E08)
další epizody (10)
Společná terapie (TV seriál)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Status 1A (E13)
Case Histories (E12)
Every Breath You Take (E11)
další epizody (5)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
The Kindness of Strangers (E08)
The Luckiest Man (E07)
Where We Lie (E06)
další epizody (8)
2008 Seznam ex (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace