foto

Daniel Larsson

  • nar. 20.1.1975 (44 let)
    Bandhagen, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Johan Falk: Blodsdiamanter
Johan Falk: Tyst diplomati
Johan Falk: Ur askan i elden
Kim
2013 Neplač pro mě
2005 Láska on-line
2004 Duch jezera
2003 Odstřelovač
2000 Syskonsalt (TV film)
1996 Vinterviken

TV seriály

2018 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S06E04)
2015 Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Kölvattnet (E09)
Svallvågen (E08)
další epizody (6)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
...jord skall du åter varda (E03)
Tusen nålstick (E02)
další epizody (4)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Tredje fallet (S02E01)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Hlavní vysílací čas (E02)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2009 183 dagar (TV seriál)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2005 Coachen (TV seriál)
2002 Spung (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
Hotel Seger (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
1997 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Spår i mörker (S01E08)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace