foto

Zoe Carides

  • nar. 19.2.1962 (58 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hot Mess
2017 Event Zero
2016 The Osiris Child: Science Fiction Volume One
2015 Airlock
Alex & Eve
Terminus
2014 Malá smrt
2013 Blinder
Mystery Road
2012 Not Suitable for Children
2011 The Last Time I Saw Michael Gregg
2008 Bílá vrána
2003 Lucy (TV film)
1996 Brilliant Lies
1994 Gino
Police Rescue
1993 Shotgun Wedding
1992 Mad Bomber in Love
Seeing Red
1991 Smrt v Brunswicku
1988 Kadaicha
Sands of the Bedouin (TV film)

TV seriály

2017 Pulse (TV seriál)
Na jezeře (TV seriál)
Who's Your Daddy? (S02E05)
2015 Jste připraveni (TV seriál)
2014 Janet Kingová (TV seriál)
Mizera (TV seriál)
Old School (TV seriál)
2013 Camp (TV seriál)
2012 Event Zero (TV seriál)
2011 Crownies (TV seriál)
2010 Cops LAC (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Melbourne (E03)
2009 The Cut (TV seriál)
2008 Out of the Blue (TV seriál)
Packed to the Rafters (TV seriál)
2006 Monarch Cove (TV seriál)
2004 Fireflies (TV seriál)
2002 White Collar Blue (TV seriál)
2000 Grass Roots (TV seriál)
1999 Dog's Head Bay (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1994 Heartland (TV seriál)
1989 Acropolis Now (TV seriál)
G.P. (TV seriál)
1986 Studio 86 (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Not Even a Mouse

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Not Even a Mouse

Střihačská filmografie

Filmy

2010 Not Even a Mouse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky