Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Armádní kapitánka musí využít svůj dlouholetý taktický výcvik a vojenské zkušenosti, když vzdálenou stanici pro zachycování raket, které velí, ohrožuje souběžný koordinovaný útok. (LUKICKK)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Jsou hloupé filmy, které se neberou moc vážně a jsou i takové, jako Interceptor. Nejsem šovinista, jsem všema deseti pro, aby vznikaly kvalitní filmy s ženskou protagonistkou. A v tom je ten háček, kvalitní. Elsu sice nemám moc nakoukanou, ale je to sympaťačka, sbalila nejlepšího Hemswortha a v Rychle a zběsile se mi fakt zamlouvala. Jí osobně není moc co vytknout, hraje to, co měla napsáno a dokonce přitáhla Chrise do camea. Problémem je ale právě to napsané. To je totiž neuvěřitelně tupá sračka. Jako pardon, ale v porovnání s tímhle jsou ty nejhorší Segalovky naprosto propracované inteligentní pecky. Scénář je vážně špatnej. Pominu to, že jde o Die Hard hadr, odpustím i násilnou genderovou a etnickou vyváženost nebo MeToo, a že bílý muž ve středních letech prostě musí být špatnej. Problém mám s dialogy a hlavně, hlavně s logikou. Snad v každé scéně, kde se objevil krizový štáb Bílého domu jsem prskal smíchy z těch dialogových kravin, co byl někdo ochotný napsat, odrecitovat a natočit. To, co snese kapitánka, to by uzemnilo Tysona, co Tysona, Rocky v nejlepší formě by se válel na zemi zalitej krví. Kapitánka ale nejen že nakládačku vydrží, tenhle 50 kilovej drápalík ji dokáže dokonce víc než slušně i rozdávat kolem sebe až mě z toho začala bolet hlava. Kritiku v tenhle moment utnu, aby se mi neudělalo zase špatně. Shrnu to tak, že na Interceptor musíte být posilněni minimálně 1,5 promile, nebo intelektuálně deficientní, abyste tenhle film dokázali ocenit. K čemu je, že to není zas tak zle natočený, když se točí hovna, jen aby splnily kvóty. Čest výjimkám. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

SMRTONOSNÁ PASCA pre dievčatá, pre ich zvýšenie sebavedomia. To, že sa tu logika veľmi nezdržala a akčné scény nemajú ani za mák invencie, veľmi nevadí, to je na programe dňa snáď v každom ( nielen ) podradnejšom akčnom filme. Ide o to dnešné smolné pretláčanie dobových sociálnych, genderových a politických motívov do príbehov, pri ktorých máte len vypnúť mozog a baviť sa. A ešte aj samotná hrdinka tu pôsobí, ako namyslená šťuka, ktorá si je pri každom svojom čine vedomá ( a dokonca to dá aj slovne najavo ), že na ňu nikto nemá. Na také kecy, John McClane rozhodne nemal čas. ()

Reklama

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takovou sr** už jsem dlouho neviděl :D Je tu úplně všechno, od jedné z nejotravnějších Mary Sue všech dob přes jedno z nejzbytečnějších a nejvíc mindfuck cameos až po horkého adepta o nejblbější scénář akčního filmu minimálně tohoto roku + povinná donebeblijící woke agitka, jak se na Netflix sluší a patří. Naprosto zasloužený odpad! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak si Chris Hemsworth dopřál s manželkou lehčí dovolenou. On si vzal černou paruku a udělal ze sebe nerda v elektru, ona se vymakala a neskutečně sexy, imrveré spocená nebo mokrá krájí komparzisty na kusy v neuvěřitelně dementním céčku. Mám dojem, že se to celé nesnaží brát vážně a ty příšerný dialogy, ochotnický herecký výkony a hloupý scénář má parodovat akční béčka, ve kterých hrál Van Damme nebo Seagal v druhý polovině 90. let. Pokud to tvůrci myslí vážně, je to někde mezi odpadem a dvěma *, podle toho, jak Vás navnadí neskutečně sexy Elsa Pataky, docela solidní souboje plné brutality a krve, ale na druhou stránku efekty a herecké výkony evokují naprosto vše od Asylum nebo SyFy. Pokud si tvůrci opravdu upřímně dělají srandu, chtělo by to i 3*. Podle mě výraz Chrise, jeho role i text jasně ukazují, že to má být celé nadsázka. Protože jestli tohle kdokoliv myslel vážně, je to samoz neskutečný facepalm.35%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na začátku se dozvíme, že kdyby Rusko vystřelilo na Ameriku atomovky letěly by 24 minut v Americe jsou dvě základny co je dokážou zničit, ale musí to udělat do 12 minut. Následně sledujeme ženskou jak nastupuje na jednu z těch základen (druhou už mezitím Rusové obsadily) a tu základnu přepadnou ona se tam s jedním hinduistou  zabarikáduje a oni se tam snaží dostat. Největší problém je ten, že oni přesně ví kde ti Rusové jsou a tak se nabízí otázka proč tam neposlaly zásahovku, swat, letectvo   nebo nevím koho, aby je sejmuly. Samozřejmě jelikož je to Netflix jedeme na rasistickou propagandu tentokrát se dozvíme , že v Americe ubližují hinduistům  a ženám co na to, že ženská je zde dokonce prezidentkou.  Ten konec je, ale dámy a pánové něco tak, že ona s poraněnou rukou spadne do vody následně vyleze jaksi zhruba 20 šprušlí následně ručkuje dalších zhruba 10 šprušlí a pak to přeskočí a zachytí se další šprušle   a zachrání den. 40 procent ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Hoci v titulkoch uvedený nie je, ruského ostreľovača z ponorky stvárnil Sam Hargrave, kaskadér a režisér filmu Vyproštění (2020). V titulkoch je uvedený len ako konzultant. (johnsnow)
  • Malé cameo si jako prodejce televizoru zahrál manžel Elsy Pataky Chris Hemsworth. V polovině závěrečných titulků je také vidět, jak leží na masážním křesle. (DJMaroko)

Reklama

Reklama