foto

Hiroko Isajama

  • nar. 18.8.1952 (65 let)
    Fukuoka, Fukuoka, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mlčení
2014 Soko nomi nite hikari kagajaku
2013 Fune o amu
Night People
2007 FM89.3MHz
Muninka hoikuen Kabukičó Hijokogumi!
2006 Macumoto Seičó Supešaru: Jubi (TV film)
2005 KaidanŠin Mimibukuro Gekidžóban: Júrei manšon
Sister
2004 Rabudo gan
2003 Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series
Rokkázu
2002 Široi kage tokubecuhen (TV film)
2001 Den'en no júucu
Sukedačija sukeroku
2000 Dead or Alive 2: Tóbóša
Dora Heita
Inoči no umi
Sebunzu feisu
Suri
1998 Kazoku šinema
1997 Happy People
Pieta
1996 Helpless
Mogura
Otokotači no kaita e
1995 Mitabi no kaikjó
Tenši no winku: Nikkó saru gundan
1994 119
1990 Inamura Jane
Joi oppai warui oppai
Róningai
1988 Kaitó Ruby
Tomorrow Ašita
1987 Tantei Kamizu Kjósuke no sacudžin suiri 7: Džubaku no ie (TV film)
1984 Kita no kuni kara: '84 nacu (TV film)
1983 Izakaja Čódži
1982 Ekisutora
Kaikjó
1981 Čikagoro naze ka Čárusuton
Manon
1978 Ai no bórei
Dainamaito dondon
Hakatakko džundžó
Kjóši Medžika
Šin Ningen šikkaku
1977 Boxer
Čikuzanova osamělá pouť
Furenzoku sacudžin džiken
1976 Á!! Hana no óendan
Bratr a sestra
Kawači no ossan no uta: Jó kita no ware
1975 Sakura no mori no mankai no šita
Sanokuen o cukamaero
Šówa karessusuki
Tói sekkin (TV film)
Tokkan
1974 Akumjó: Šima araši
1973 Boso sekkusu-zoku
Erosu wa amaki kaori
Kjósó sekkusuzoku
Onna džigoku: Mori wa nureta
Sukeban: Kankain dassó
1972 Džošú sasori: Dai 41 zakkjobó
Ičidžó Sajuri: Nureta jokudžó
Kagegari: Hoero taijó
Sekkusu hantá: Nureta hjóteki
Široi jubi no tawamure

TV seriály

2016 Kokku Keibu no Bansankai (TV seriál)
2014 Kodoku no Gurume 4 (TV seriál)
2013 Kanata no ko (TV seriál)
2009 The Quiz Show 2 (TV seriál)
2007 Ten to sen (TV seriál)
2006 Akihabara@Deep (TV seriál)
2005 Njokei kazoku (TV seriál)
2001 Shiroi Kage (TV seriál)
1999 Rindžin wa hisoka ni warau (TV seriál)
1993 Haččóbori torimonobanaši (TV seriál)
1984 Šin Jumečijo nikki (TV seriál)
1980 A un (TV seriál)
1977 Aniki (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace