foto

Réka Tenki

  • nar. 18.6.1986 (33 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Seveled
2018 Nyitva
2017 Budapest Noir
Marie Terezie (TV film)
O těle a duši
2016 Csandra szekere (TV film)
2015 A fekete bojtár (TV film)
2014 Volný pád
2013 Szabadság különjárat (TV film)
2012 Aglaja
Za zavřenými dveřmi
2011 Diamond Club
Istanbul
Nebeský ptáček (TV film)
2009 Polygamie
2008 Vyšetřovatel

TV seriály

2019 Mellékhatás (TV seriál)
2017 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (4)
2010 Géniusz, az alkimista (TV seriál)
Az elixír (E03)
Bölcsek hegye (E02)
A halott ember naplója (E01)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Vihar előtt (S03E08)
A titkosszolgálat megköszöni (S03E07)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
A gyanú árnyékában (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky