foto

Arthur Abraham

  • nar. 20.2.1980 (40 let)
    Yerevan, Arménie, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Místo činu: Hamburk - Nickův zákon (TV film)
2010 Max Schmeling

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Aghet - ein Völkermord (TV film)
2008 Es geht um Alles

Host

TV pořady

2018 FARID - Magic Unplugged (TV pořad)
2017 Grill den Profi (TV pořad)
2011 Klein gegen Groß - Das unglaubliche Duell (TV pořad)
2007 Krömer - Die internationale Show (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Let's Dance (TV pořad)
2005 Thadeusz (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky