foto

Kenneth Watson

  • nar. 16.11.1931
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.7.1998 (66 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Very Like a Whale (TV film)
1977 Sky Pirates
1972 Nothing But the Night
1966 Daleks' Invasion Earth: 2150 A.D.
The Heart of Midlothian (TV film)
1964 První muži na Měsíci

TV seriály

1994 Wycliffe (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Airline (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
Question of Guilt, A (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Úklid (S04E06)
1979 Bloomers (TV seriál)
Murder at the Wedding (TV seriál)
1978 Bernie (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S01E02)
1977 Kůň v domě (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
George & Mildred (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Man About the House (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Holly (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Pardon My Genie (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Headmaster (TV seriál)
Timeslip (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Návštěva v archivu (E19)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Nearest and Dearest (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
No, That's Me Over Here! (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1958 The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1963 Merry-Go-Round (TV seriál)

Host

TV pořady

1978 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace