foto

Henk Handloegten

  • nar. 1968
    Celle, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Tatort - Der Eskimo
2012 Záhadné paničky (TV film)
2011 Okno do léta
2004 Láska v myšlenkách
2003 Good bye, Lenin!
Liegen lernen
2000 Paul Is Dead
1996 Buenas Tardes Amigo (studentský film)
Sag den Frauen wir gehen (studentský film)
1994 Elvis & Günther (studentský film)
1993 My Favourite September (studentský film)

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (16)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Polizeiruf 110 - Fieber (TV film)
Záhadné paničky (TV film)
2011 Okno do léta
2008 Tatort - Der tote Chinese (TV film)
2007 Ein Spätes Mädchen (TV film)
Polizeiruf 110 - Dunkler Sommer (TV film)
2006 Místo činu: Kolín - Smolařka Marie (TV film)
2003 Liegen lernen
2000 Paul Is Dead
1996 Buenas Tardes Amigo (studentský film)
Sag den Frauen wir gehen (studentský film)
1994 Elvis & Günther (studentský film)
1993 My Favourite September (studentský film)

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (16)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Dunckel (TV film)
1993 My Favourite September (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 My Favourite September (studentský film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace