foto

Elizabeth MacRae

  • nar. 22.2.1936 (82 let)
    Columbia, South Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Alien Zone
1974 Rozhovor
1964 The Incredible Mr. Limpet
1963 For Love or Money
Wild Is My Love
1962 The Wild Westerners
1961 Everything's Ducky
Love in a Goldfish Bowl

TV seriály

1974 Petrocelli (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

TV pořady

1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace