foto

Page Hannah

  • nar. 13.4.1964 (57 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Gremlins 2
1989 Shag
1988 After School
Rokenrolová parta
1987 Creepshow - Plíživý děs
My Little Girl
1985 My Man Adam
1984 O závod s měsícem
1981 Správná trefa

TV seriály

1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Landing

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky