foto

Michael Berk

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Pobřežní hlídka - původní scénář
SPF-18
2011 Surfařka
2003 Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
1999 Neviditelné komando II (TV film)
1998 Baywatch: White Thunder at Glacier Bay
1997 Rychlá kola (TV film)
1996 Daytona Beach (TV film)
1993 Hřmění v ráji
1985 Crime of Innocence (TV film)
1983 Haunting Passion, The (TV film)
1980 Divocí a svobodní (TV film)
Last Song, The (TV film)
Ordeal of Dr. Mudd, The (TV film)
1979 Návrat doktorky Laurelové (TV film)
1971 Peace Killers, The

TV seriály

1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Panika na Malibu Beach (S01E01)
1986 The Wizard (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)

Dokumentární

2001 Secrets of the Dead (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Pobřežní hlídka
2010 Tranced
1980 Ordeal of Dr. Mudd, The (TV film)

TV seriály

1983 Manimal (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2001 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Rescue Me (S11E22)
Makapu'u Lighthouse (S11E21)
Dead Reckoning (S11E20)
další epizody (11)
2000 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Black Widow (S11E11)
Ties That Bind (S11E10)
Ben (S11E09)
další epizody (21)
1999 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Path of Least Resistance (S10E12)
Bent (S10E11)
Gold from the Deep (S10E10)
další epizody (23)
1998 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Vrchol (S09E11)
Přátelé navěky (S09E10)
The Swimmer (S09E09)
další epizody (22)
1997 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Únos (S08E11)
Pohřešovaná (S08E10)
Návrat domů (S08E09)
další epizody (24)
1996 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Pohřbeni (S07E09)
Zahajme hry (S07E08)
Hádej, kdo přijde na večeři (S07E07)
další epizody (21)
1995 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Sweet Dreams (S06E10)
Home Is Where the Heat Is (S06E09)
Hit and Run (S06E08)
další epizody (20)
1994 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Vánoce u Pobřežní hlídky 2/2 (S05E12)
Vánoce u Pobřežní hlídky 1/2 (S05E11)
Krize (S05E10)
další epizody (23)
1993 Pobřežní hlídka (TV seriál)
The Child Inside (S04E11)
Tower of Power (S04E10)
Ironman Buchannon (S04E09)
další epizody (21)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
A Matter of Life and Death (S03E11)
Dead of Summer (S03E10)
Lifeguards Can't Jump (S03E09)
další epizody (21)
1991 Pobřežní hlídka (TV seriál)
If Looks Could Kill (S02E11)
The Trophy: Part 2 (S02E10)
The Trophy: Part 1 (S02E09)
další epizody (11)
1990 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Zemětřesení (S01E22)
Staří přátelé (S01E21)
Velký závod (S01E20)
další epizody (10)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Setkání (S01E12)
Chraň mě (S01E11)
Šílenec z mokřin (S01E10)
další epizody (11)

Režijní filmografie

TV seriály

1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace