foto

Michael Berk

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Pobřežní hlídka - původní scénář
SPF-18
2011 Surfařka
2003 Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
1999 Neviditelné komando II (TV film)
1998 Baywatch: White Thunder at Glacier Bay
1997 Rychlá kola (TV film)
1996 Daytona Beach (TV film)
1993 Hřmění v ráji
1989 Pobřežní hlídka: Panika na Malibu Beach (TV film)
1985 Crime of Innocence (TV film)
1983 Haunting Passion, The (TV film)
1980 Divocí a svobodní (TV film)
Last Song, The (TV film)
Ordeal of Dr. Mudd, The (TV film)
1979 Návrat doktorky Laurelové (TV film)
1971 Peace Killers, The

TV seriály

1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1986 The Wizard (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)

Dokumentární

2001 Secrets of the Dead (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Pobřežní hlídka
2010 Tranced
1980 Ordeal of Dr. Mudd, The (TV film)

TV seriály

1983 Manimal (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace