foto

Graeme Murray

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2006 Bezva jízda (TV film)
2005 Elektra
Mlha
2003 Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2002 Tajný život (TV film)
2001 Na palubě Jednorožce (TV film)
2000 Blízko smrti (TV film)
My 5 Wives
1999 Krutá říše (TV film)
Za maskou (TV film)
1998 Akta X – Akta 11: Pacient X (video kompilace)
1997 Ďáblův obhájce (TV film)
1993 Křivé obvinění (TV film)
Moje cudzie deti (TV film)
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
Tah jezdcem
1987 Malone

TV seriály

2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
1998 Mercy Point (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace