foto

John Dondertman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Bruno a Boots: Boj o bazén (TV film)
2014 Dokonalý KLUK (TV film)
2013 Dokonalá nedokonalost
2007 Deník zabijáka
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2004 H2O (TV film)
Hvězda
2002 Krutý verdikt (TV film)
Krvavý rozsudek (TV film)
Moc a láska (TV film)
Poslední volání (TV film)
RFK (TV film)
2001 Jason X
Žabí princ v New Yorku (TV film)
2000 Králové sexu (TV film)
Nevinní
Posedlý (TV film)
1998 2000 očima... : Poslední noc
Epidemie lásky
My Date with the President's Daughter (TV film)
1997 Tatínkovi kouzelné boty (TV film)
The Assistant
1996 Expert
Kolik váží duše (TV film)
Swann
1995 Vražedná představa
When Night Is Falling
1994 Dance Me Outside
1993 I Love a Man in Uniform
1988 Murder One

TV seriály

2018 Titans (TV seriál)
Origins (S01E03)
Hawk and Dove (S01E02)
Titans (S01E01)
2017 Orphan Black (TV seriál)
To Right the Wrongs of Many (S05E10)
One Fettered Slave (S05E09)
Guillotines Decide (S05E08)
další epizody (10)
2016 Kim's Convenience (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
From Dancing Mice to Psychopaths (S04E10)
The Mitigation of Competition (S04E09)
The Redesign of Natural Objects (S04E08)
další epizody (10)
2015 Orphan Black (TV seriál)
History Yet to Be Written (S03E10)
Insolvent Phantom of Tomorrow (S03E09)
Ruthless in Purpose, and Insidious in Method (S03E08)
další epizody (10)
2014 Kurýr (TV seriál)
T2 (S02E08)
Sex, Lies and Videotape (S02E07)
The Diva (S02E06)
další epizody (5)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 2 (S05E13)
Keep the Peace: Part 1 (S05E12)
Fit for Duty (S05E11)
další epizody (12)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Slow Burn (S04E18)
Priority of Life (S04E17)
Team Player (S04E16)
další epizody (24)
2010 Flashpoint (TV seriál)
Acceptable Risk (S03E07)
Jumping at Shadows (S03E06)
The Other Lane (S03E05)
další epizody (7)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Behind the Blue Line (S02E18)
The Good Citizen (S02E17)
You Think You Know Someone (S02E16)
další epizody (22)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Planets Aligned (S01E09)
Never Kissed a Girl (S01E08)
He Knows His Brother (S01E07)
další epizody (9)
The Trojan Horse (TV seriál)
2007 Černá mše (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
2003 Platinum (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
2002 Večerník (TV seriál)

Dokumentární

1997 Hidden Dimension, The

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace