foto

Aaron McPherson

  • nar. 25.6.1969 (49 let)
    Oakland, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Všechny cesty vedou do hrobu

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
Primal Urges (S02E02)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Hand of God (TV seriál)
He So Loved (S01E04)
2013 Ve službách FBI (TV seriál)
Digging Deeper (S05E08)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Víra (S07E10)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Výchozí bod (S02E05)
2007 Médium (TV seriál)
Head Games (S03E20)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a nudista (S06E03)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Kmen (S01E16)
Pohotovost (TV seriál)
Rodičovství (S13E04)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Nájemný vrah (S02E05)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Broken Sidewalk (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Broken Sidewalk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace