foto

Harvey Parry

  • nar. 23.4.1900
    San Francisco, California, USA
  • zem. 18.9.1985 (85 let)
    Van Nuys, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Johnny Dangerously
1982 Svého druhu hrdina
1980 Zuřící býk
1979 H.O.T.S.
Žena v ringu
1976 Drum
Němý film
Sherlock Holmes v New Yorku (TV film)
1974 Ohnivá sedla
1973 Drsná Oklahoma
1969 Paint Your Wagon
1968 Pověste je výš
1966 Krásné šílenství
1965 Dr. Goldfoot, tvůrce robotických žen
Velké závody
1964 Komedie plná hrůz
1962 Jak byl dobyt Západ
1960 Spartakus
The Walking Target
1959 Never Steal Anything Small
The Flying Fontaines
1958 Collector's Item (TV film)
No Time for Sergeants
The Last Hurrah
1956 Santiago
Zabíjení
1955 Conquest of Space
Francis in the Navy
The Prodigal
1954 Superman Flies Again - a.z.
1953 Devil's Canyon
Here Come the Girls
1952 Hurricane Smith
Kid Monk Baroni
The Iron Mistress
1951 Navy Bound
Secrets of Beauty
1949 Duke of Chicago
Miss Mink of 1949
Ringside
1948 Trouble Preferred
Whiplash
1947 Killer McCoy
1946 Detour to Danger
1945 Bells of Rosarita
1943 Good Luck, Mr. Yates
Whistling in Brooklyn
1942 You Can't Escape Forever
1940 Sailor's Lady
Spills for Thrills
1939 Winner Take All
1938 One Wild Night
Ztřeštěná
Šťastné přistání
1937 Mountain Music
Na divokém západě
San Quentin
There Goes My Girl
Zrodila se hvězda
1936 After the Thin Man
Earthworm Tractors
High Tension
Song and Dance Man
The Crime of Dr. Forbes
1935 The Irish in Us
This Is the Life
1933 Hoop-La
1932 Winner Take All
1928 Žebráci života

TV seriály

1985 Hell Town (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1959 Johnny Ringo (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Damon Runyon Theater (TV seriál)
1954 It's a Great Life (TV seriál)
1950 Buster Keaton Show, The (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)

Dokumentární

1987 Buster Keaton: A Hard Act to Follow (TV film)
1985 American Masters (TV seriál)
1980 Hollywood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace