foto

Michelle Li

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Aelliseu : wondeolaendeueseo on sonyeon
2014 Tammy
2013 The Preacher's Daughter (TV film)
2012 Zombiefied

TV seriály

2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace