foto

Sarah Baker

  • nar. 9.9.1990 (29 let)
    Washington, D.C., Washington, USA

Biografie

Sarah vyrůstala ve Washingtonu D.C., kde navštěvovala R.E.Lee High School. Po absolvování univerzity J.Madisona, s dvojitou specializací na divadlo a angličtinu, se přestěhovala do Atlanty, kde začala vystupovat jako umělec a později i jako učitelka. Po přestěhování do L.A. zdokonalovala své improvizační a komediální schopnosti u Groundlings (škola improvizace). Její zatím největší role je v komedii  VOLTE MĚ!, kde ztvárnila manželku kandidáta do kongresu (Z.Galifianakise).

majki177

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jack
The Death of Dick Long
2018 Nebezpečná laskavost
2017 Speech & Debate
The Last Word
2016 Mascots
Švagr
2015 Ruku na to
Šílená matka
2014 Cena svobody
Tammy
2012 Volte mě!
2003 Party Animals
2002 Holka na roztrhání

TV seriály

2020 Malý Sheldon (TV seriál)
A Baby Tooth and the Egyptian God of Knowledge (S03E20)
A House for Sale and Serious Woman Stuff (S03E19)
A Couple Bruised Ribs and a Cereal Box Ghost Detector (S03E18)
2019 Kominského metoda (TV seriál)
Kapitola 16: Thetan přichází (S02E08)
Kapitola 15: Honitba odpuštěna (S02E07)
Kapitola 14: Únik informací a učitelova řeč (S02E06)
další epizody (8)
Malý Sheldon (TV seriál)
Hobitci, fyzišky a švihnutí míčkem (S03E04)
Potrhlí intoušové a texaská sněžítka (S03E01)
Matematická naléhavost a vzrostlé palmy (S02E15)
další epizody (4)
Bobovy burgery (TV seriál)
Motor, She Boat (S10E03)
Every Which Way but Goose (S09E14)
2018 I Feel Bad (TV seriál)
I Need My Mom (E09)
Kominského metoda (TV seriál)
Kapitola 8: Přichází vdova (S01E08)
Kapitola 7: Je utvořen závazek (S01E07)
Kapitola 6: Dcera se detoxikuje (S01E06)
další epizody (8)
Malý Sheldon (TV seriál)
Pes, veverka a rybička Rybička (S01E20)
Démoni, nedělní škola a prvočísla (S01E11)
Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Kill All Others (E07)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Podezřelé objekty (S02E09)
Stojany a válečná barva (S02E08)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Rozlučky se svobodou (S05E19)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
In Your Head (S09E13)
2017 Ghosted (TV seriál)
Pilot (E01)
Malý Sheldon (TV seriál)
Rakety, komunisté a Deweyova desetinná soustava (S01E02)
Sedmilhářky (TV seriál)
Dostaneš, co potřebuješ (S01E07)
Horoucí láska (S01E06)
Když už tě jednou kousne (S01E05)
další epizody (7)
Skvělé zprávy (TV seriál)
Válka je peklo (S01E04)
Medvěd útočí (S01E02)
Exprezident Graves (TV seriál)
All the King's Horses (S02E07)
Something Left To Love (S02E04)
Foursome (TV seriál)
The Big Finish (S02E10)
Bobovy burgery (TV seriál)
A Few 'Gurt Men (S07E11)
Bob Actually (S07E09)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Basketbal (S08E16)
2016 Bude líp (TV seriál)
Duke's Chorus (S01E07)
Goliath (TV seriál)
Beauty and the Beast (S01E07)
Line of Fire (S01E06)
Grace a Frankie (TV seriál)
Kotva (S02E08)
Bobovy burgery (TV seriál)
Wag the Hog (S06E13)
Workaholics (TV seriál)
Death of a Salesdude (S06E04)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Family Business Trip (S02E01)
Other Space (TV seriál)
Married (TV seriál)
Mother's Day (S02E08)
Od A do Z (TV seriál)
J Is for Jan Vaughan (E10)
Bobovy burgery (TV seriál)
Midday Run (S05E08)
2014 Idiotsitter (TV seriál)
The Crazy Ones (TV seriál)
Love Sucks (E20)
Bobovy burgery (TV seriál)
Tina Tailor Soldier Spy (S05E07)
Mike a Molly (TV seriál)
Mikeovo poslední pokušení (S05E06)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
So Did the Fat Lady (S04E03)
2013 Go On (TV seriál)
Urn-ed Run (E22)
Fast Breakup (E21)
Matchup Problems (E20)
další epizody (11)
2012 Go On (TV seriál)
The World Ain't Over 'Til It's Over (E11)
Back, Back, Back... It's Gone! (E10)
Dinner Takes All (E09)
další epizody (11)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Disneyland (S03E22)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mýtus a pravda (S06E18)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
The Delivery: Part 2 (S06E18)
The Delivery: Part 1 (S06E17)
2009 In Gayle We Trust (TV seriál)
In the Motherhood (TV seriál)
2008 Kath & Kim (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Free Radio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky