foto

Bill Meilen

  • nar. 16.9.1932
    Cardiff, Wales, Velká Británie
  • zem. 4.9.2006 (73 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Connorsova válka
Vražda je tak snadná (TV film)
2004 Ill Fated
Nelehký život (TV film)
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
2002 Skryté hlasy (TV film)
The Burial Society
2001 Sex instruktor
1998 Heart of the Sun
1993 Trable, trable, tuplem trable (TV film)
1991 Bingo
1989 Osamělý Tom (TV film)
1987 Pistolníci (TV film)
1983 Chautauqua Girl (TV film)
1982 Grey Fox, The
1963 The Six-Sided Triangle
1962 Son of the House (TV film)

TV seriály

2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Válka (S04E01)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1992 Hollywood Babylon (TV seriál)
1963 Merry-Go-Round (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace