foto

Jaroslav Vágner

  • nar. 28.7.1929 (89 let)
    Stavné, Podkarpatská Rus, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Maminka (studentský film)
1991 Giroflé - Giroflá (TV film)
1980 Muž s puškou (TV film)
1978 Balada pro banditu
1977 Honza málem králem
1974 Dvacátý devátý
Hvězda padá vzhůru
Kleofášek (TV film)
Veselé windsorské paničky (divadelní záznam)
1972 Bitva o Hedviku
Studánka bílé panenky (TV film)
1969 První láska (TV film)
1968 Vo modrým ptáčku (TV film)
1963 I chytrák se spálí (divadelní záznam)
1958 Cesta zpátky
1955 Z mého života

TV seriály

1992 Náhrdelník (TV seriál)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Písmo (S02E01)
1982 Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
Vysílačky (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace