foto

Tudor George

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 Our Girl (TV film)
2010 Come Rain Come Shine (TV film)
2009 Albertův odkaz (TV film)
2006 Ghostboat (TV film)
2004 King of Fridges (TV film)
1998 The Ebb-Tide (TV film)
1995 Případ vražedné mánie (TV film)
1989 Zmrtvýchvstalý
1987 Billy Kid a kulečníkový upír
1986 Šílená Amerika
1985 Shadey
1984 Arthur's Hallowed Ground (TV film)
The Chain
1983 Qing chun wan sui
Secrets
Those Glory Glory Days (TV film)
1982 Experience Preferred... But Not Essential (TV film)
1980 Dlouhý Velký pátek
1979 A Sense of Freedom
1978 Stargazy On Zummerdown (TV film)

TV seriály

2017 The Moorside (TV seriál)
2014 Our Girl (TV seriál)
Heroes (S01E05)
Love (S01E04)
Changes (S01E03)
další epizody (5)
2013 Jistě, pane premiére (TV seriál)
2011 The Royal Bodyguard (TV seriál)
2005 Diamond Geezer (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
What You Lookin' At? (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Plány a touhy (TV seriál)
1988 Hale and Pace (TV seriál)
1982 Muck and Brass (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Don't Forget to Write! (TV seriál)
Who Pays the Ferryman? (TV seriál)
1976 Gangsters (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace