foto

Tomáš Škrdlant

  • nar. 25.8.1943 (76 let)
    Olomouc, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1969 Ovoce stromů rajských jíme
1968 Žert

Dokumentární

2009 Zlatá šedesátá (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Pan Tomšík (TV film)

Dokumentární

2018 Inkluze (TV film)
2009 Nevítaní
2006 Milujte své nepřátele (TV film)
2004 Myšlení vody (TV film)
2000 Ekohistorie

Střihačská filmografie

Dokumentární

2018 Inkluze (TV film)
2009 Nevítaní

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2018 Inkluze (TV film)
2009 Nevítaní
2006 Milujte své nepřátele (TV film)
2004 Myšlení vody (TV film)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2018 Inkluze (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace