foto

Lívia Hábermann

  • nar. 10.1.1982 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A merénylet (TV film)
Špión, který mi dal kopačky
2017 A tökéletes gyilkos
2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
2015 Karácsony előtt
2014 Győztes
2012 Lethologica
Za zavřenými dveřmi
2011 Sweet Sixteen, a hazudós (TV film)
2009 Rózsaszín sajt
És a nyolcadik napon (TV film)
2006 Lopott képek
Mansfeld - z vyššího hlediska
Nenő (TV film)
2005 Zsebik
Ég veled!
2003 Barva štěstí
2002 A hídember
2001 VII. Olivér

TV seriály

2019 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2018 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Smaragdové město (TV seriál)
Lions In Winter (E08)
Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
Főpróba (S01E05)
Jelmezes próba (S01E04)
další epizody (6)
2015 Tyran (TV seriál)
Zmije v paláci (S02E05)
Synové (S02E04)
Munkaügyek (TV seriál)
A szakigazgatási szerv (S05E01)
2013 Drákula (TV seriál)
Závan síry (E02)
2010 Tűzvonalban (TV seriál)
Egy jelentés margójára (S04E12)
Szolgálunk és félünk (S04E11)
A barátok visszatérnek (S04E10)
další epizody (12)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
Bizalmi állásban (S03E18)
další epizody (20)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
A csempészek alkonya (S02E19)
Madarat tolláról (S02E18)
další epizody (20)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Barátok, szerelmek, ellenségek (S01E17)
Szemtől szemben (S01E16)
Akkor higgy nőnek... (S01E15)
další epizody (17)

Dokumentární

2013 Fekete krónika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky