foto

Mohnish Bahl

  • nar. 14.2.1963 (56 let)
    Bombaj, Maháráštra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Panipat
2015 Do Chehre
2014 Jai Ho
2013 Krrish 3
2012 Yeh Jo Mohabbat Hai
2011 Desi Boyz
Force
Khap
2010 Isi Life Mein...!
Tum Milo Toh Sahi
2009 Vaada Raha... I Promise
2008 Heroes
2007 Life Mein Kabhie Kabhiee
2006 Janani
Sandwich
Shaadi Karke Phas Gaya Yaar
Vivah
2005 Hum Tum Aur Mom: Mother Never Misguides
Khullam Khulla Pyaar Karen
Vaah! Life Ho Toh Aisi!
2004 Shola: Fire of Love
Yeh Lamhe Judaai Ke
2003 Ek Hindustani
LOC: Kargil
2002 Haan Maine Bhi Pyaar Kiya
Shararat
Tum Jiyo Hazaron Saal
Waah! Tera Kya Kehna
Yeh Mohabbat Hai
2001 Ek Rishtaa: The Bond of Love
Kyo Kii... Main Jhuth Nahin Bolta
2000 Anjaane
Astitva
Kahin Pyaar Na Ho Jaaye
Kaho Naa... Pyaar Hai
1999 Hum Saath-Saath Hain: We Stand United
Jaanwar
Jai Hind
Pyaar Koi Khel Nahin
Safari
Sirf Tum
Teri Mohabbat Ke Naam
Vaastav: The Reality
1998 Aunty No.1
Barood
Doli Saja Ke Rakhna
Dulhe Raja
Duplicate
Hitler
Jaane Jigar
Mohabbat Aur Jung
Pardesi Babu
Phool Bane Patthar
Yugpurush: A Man Who Comes Just Once in a Way
1997 Ghulam-E-Musthafa
Itihaas
Kaun Sachcha Kaun Jhootha
Koyla
Raja Ki Ayegi Barrat
Tarazu
Udaan
1996 Ajay
Army
Megha
Raja Hindustani
Shohrat
1995 Aashique Mastane
Aazmayish
Ahankaar
Angrakshak
Diya Aur Toofan
Gundaraj
Hum Dono
Kartavya
Meri Mohabbat Mera Naseeba
Raghuveer
Sabse Bada Khiladi
1994 Aag
Co pro tebe znamenám
Eena Meena Deeka
Elaan
Jazbaat
Laadla
Prem Yog
Saajan Ka Ghar
1993 Aashik Aawara
Chandra Mukhi
Dil Hai Betaab
Ek Hi Raasta
Kasam Teri Kasam
Phool Aur Angaar
Platform
Shabnam
1992 Abhi Abhi
Bank Robbery
Bol Radha Bol
Deewana
Honeymoon
Mehboob Mere Mehboob
Shola Aur Shabnam
Yudhpath
1991 Dancer
Henna
Pyaar Ka Saaya
1990 Baaghi: A Rebel for Love
1989 A co moje láska
1987 Itihaas
1984 Meri Adalat
Purana Mandir
Teri Bahon Mein
1983 Bekaraar

TV seriály

2019 Sanjivani (TV seriál)
2007 Dill Mill Gayye (TV seriál)
2003 Devi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky