foto

Tokuma Nišioka

  • nar. 5.10.1946 (74 let)
    Jokohama, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban Patalliro!
Kamen Rider: Reiwa The First Generation
Kjó, kaerimasu (TV film)
2018 Gekidžóban Ultraman Geed: Cunagu ze! Negai!!
Kahogo no Kahoko: 2018 Love & Dream (TV film)
Šónen
2017 Sekigahara
2016 Bókjó (TV film)
High & Low: The Movie
Hotel keibitai: Tanabe Sanao (TV film)
Road to High & Low
Ucusemi no mori
2015 Again
2014 Kamisama no karute 2
Seto'uči kaizoku monogatari
2012 Bokutači kjúkó: A rešša de ikó
Meitantei Konan: Kudó Šin'iči Kjóto šinsengumi sacudžin džiken (TV film)
Nami no tô (TV film)
2011 Kamisama no karute
Ogawa no hotori
Ranwei Bīto
2010 Hanbun no cuki ga noboru sora
2009 Daikaidžú batoru: urutora ginga densecu The Movie
Katen no širo
Čúó rjúsa (TV film)
2008 Džiročó sangokuši
2007 Cubaki Sandžúró
Joru no owaru toki (TV film)
Kimi ni todoku koe
2006 Hókjó monogatari (TV film)
Love psycho: Kjówaku no horror
Warau Mikaeru
2005 Jato (TV film)
Koto (TV film)
Taga kokoro nimi rjú wa nemuru
Vlčí dívka
2002 Ženy v zrcadle
1997 Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)
1996 Zero Woman III: Keishichô 0-ka no onna
Šičigacu nanoka, hare
1995 Kjanpu de aimašó
Zero Woman 2
1994 Menkjo ga nai!
Šinonomeró onna no ran
1992 Šura no densecu
1991 Edodžó tairan
Godzilla: Duel megasaurů
Gokudó sensó: Butóha
Hissacu 5: Ógon no či
Madži!
Šin gokudó no onnatači
1990 Bjóin e ikó
Fúsen
Kaseifu wa mita (8) (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 18 (TV film)
Ware ni ucu joi ari
1985 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 5 (TV film)
1983 Meitantei Kindaiči Kósuke Series 1: Hondžin Sacudžin Džiken (TV film)
Second Love
1975 Great Mazinger Tai Getter Robo

TV seriály

2020 Sedai wars (TV seriál)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
2019 Kamen rider zero one (TV seriál)
Nahý režisér (TV seriál)
Vzkvétání (S01E05)
Pravda pravdoucí (S01E04)
Trošku to rozjedeme (S01E03)
Rika (TV seriál)
2018 Signal (TV seriál)
2017 Kahogo no Kahoko (TV seriál)
2016 Hibana (TV seriál)
High & Low Season 2 (TV seriál)
Omukae Desu. (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.02 (S04E02)
2015 Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
High & Low: The Story of S.W.O.R.D. (TV seriál)
I'm home (TV seriál)
Icucuboši tourist: Saikó no tabi, goannaišimasu (TV seriál)
Sanbiki no ossan 2 (TV seriál)
Suképugóto (TV seriál)
Umi ni furu (TV seriál)
2014 Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
Nobunaga no Chef (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
2013 Haitacusaretai watašitači (TV seriál)
Kaen kita no eijú aterui den (TV seriál)
Muššu! (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
2012 Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
Hidamari no ki (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Kazoku hakkei (TV seriál)
Monsters (TV seriál)
Sósa čizu no onna (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
BOSS 2 (TV seriál)
Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
2010 Enzeru banku (TV seriál)
Gakeppuči no Eri (TV seriál)
Magerarenai Onna (TV seriál)
2009 Ikemen sobaja tantei (TV seriál)
Real Clothes (TV seriál)
Sora tobu Taija (TV seriál)
2008 Andó Nacu (TV seriál)
Monster Parent (TV seriál)
2007 Enka no džoó (TV seriál)
Fúrin Kazan (TV seriál)
Xenos (TV seriál)
Šikaku ukeoinin (TV seriál)
2006 Bengoši no kuzu (TV seriál)
Damens walker (TV seriál)
Fugó keidži derakkusu (TV seriál)
Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2005 Fugoh Keiji (TV seriál)
Haruka 17 (TV seriál)
Jagjú džubei nanaban šóbu (TV seriál)
2004 Misuterí: minzoku gakuša Jakumo Icuki (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Jume miru budó: Hon o jomu onna (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Gokusen (TV seriál)
Kočira hon ikegami šó (TV seriál)
Taiho šičauzo (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
Kizudarake no Love Song (TV seriál)
Rabu reborjúšon (TV seriál)
1999 Amai seikacu (TV seriál)
Romance (TV seriál)
Suna no ue no koibitotači (TV seriál)
1997 Garasu no kucu (TV seriál)
Honó no bugjó: Óka Ečizenmori (TV seriál)
1995 Kimi to deatte kara (TV seriál)
Miseinen (TV seriál)
1994 Dai čúšingura (TV seriál)
Stewardess no Koibito (TV seriál)
1993 Asunaro hakušo (TV seriál)
1992 Itoko dóši (TV seriál)
Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
Šačó ni natta wakataišó (TV seriál)
1991 Tókjó rabu sutorí (TV seriál)
Šabon dama (TV seriál)
1981 Himicu no Deka-čan (TV seriál)
1979 Manga Sarutobi Sasuke (TV seriál)
1978 Saijúki (TV seriál)
1977 Džo'ó heika no Petite Angie (TV seriál)
1974 Getter Robo (TV seriál)
1967 Bóken Gabotendžima (TV seriál)

Dokumentární

2018 You tači Happy eiga ban himawari

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky