foto

Jiří Hein

  • nar. 1926

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Sokolovo
1969 Slasti Otce vlasti
1964 Atentát
1958 Černý prapor
1956 Jurášek

TV seriály

1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
1972 Pan Tau (TV seriál)
Pan Tau a cesta kolem světa (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace