foto

Attila Lőte

  • nar. 13.6.1934 (86 let)
    Szeged, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Polosvět
1999 6:3
Sluneční jas
1987 Szeleburdi vakáció
1986 Gréti...! (Egy kutya feljegyzései) (TV film)
Nyári keringő (TV film)
1985 Osudná pomsta (TV film)
1983 Az utolsó futam (TV film)
Csata (TV film)
1982 Holtak hallgatása - Requiem egy hadseregért (TV film)
1980 Promiňte, pane primáři (TV film)
1979 Kiálts, város! (TV film)
1978 Osmdesát husarů
1977 Galilei (TV film)
1975 A külföldiek (TV film)
Vacsora a hadiszálláson (TV film)
1974 Krémes (TV film)
Sosem lehet tudni (TV film)
1973 Az áruló (TV film)
Az ördög cimborája (TV film)
Nevinní vrahové
1971 Névtelen csillag (TV film)
Szabad, mint a madár (TV film)
1970 Tisztújítás (TV film)
Tizennégy vértanú (TV film)
1968 A csodálatos vargáné (TV film)
Ezüstlakodalom - Utójáték a Szentivánéji álomhoz (TV film)
1967 Könnyű kis gyilkosság (TV film)
Postaláda (TV film)
Rivalda nélkül (TV film)
1966 Szerencsés flótás (TV film)
Tűvétevők (TV film)
1965 Jövedelmező állás (TV film)
1964 Utak (TV film)
1963 Foto Háber
1962 Mezi muži
1961 A szaxofon (TV film)
1960 Virrad
Égrenyíló ablak

TV seriály

2018 Sladký život (TV seriál)
Dolgozni rémes (S03E07)
2015 Sladký život (TV seriál)
Még pár éved van, aztán nem lesz több móka (S01E01)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Új diagnózis (S03E16)
Idegenek az éjszakában (S03E15)
další epizody (4)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
A csempészek alkonya (S02E19)
2000 Pasik! (TV seriál)
1992 Família Kft. (TV seriál)
Egon (S02E18)
1986 Linda (TV seriál)
Panoptikum (S02E05)
1985 Kémeri (TV seriál)
Embercsempészek (E05)
Stella (E04)
1981 Petőfi (TV seriál)
Egy gondolat bánt engemet... (E05)
Deákpályám (E02)
1978 A bunker (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1976 Kántor (TV seriál)
Havas történet (E04)
1968 Az aranykesztyű lovagjai (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós

Divadelní záznam

1993 Komámasszony, hol a stukker? (divadelní záznam)
1984 Játék a kastélyban (divadelní záznam)
Ványa bácsi (divadelní záznam)
1980 A meráni fiú (divadelní záznam)
1964 A művésznő hintaja (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky