foto

Valeria Sabel

  • nar. 7.4.1928
    Filandari, Itálie
  • zem. 18.8.2009 (81 let)
    Rome, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 C'era una volta la città dei matti... (TV film)
2009 Giulia nechodí večer ven
2006 Non prendere impegni stasera
2005 Guerra di Mario, La
Texas
2004 Madame (TV film)
2003 Ti spiace se bacio mamma?
2001 Miláček žen (TV film)
Světlo mých očí
1999 Guerriero Camillo, Il
1996 Bruttina stagionata, La
Va' dove ti porta il cuore
1993 Per amore, solo per amore
1992 Bláznivá láska
1990 Kmotr III
Senza scampo (TV film)
1989 Ragazzi di via Panisperna, I
1987 Dobrodruh
Quartiere
1986 Follia amore mio (TV film)
1985 Moji přátelé III
1984 Vigna di uve nere, La (TV film)
1979 Improvviso
1977 Mám strach
Una spirale di nebbia
1976 Hanno ucciso un altro bandito
1974 Anno uno
E cominciò il viaggio nella vertigine
L'invenzione di Morel
1973 Amore e ginnastica
Chceme plukovníky
Milano trema - la polizia vuole giustizia
Ritorno (TV film)
1972 Krvavý Baron
Quante volte... quella notte
1970 W le donne
1969 Sai cosa faceva Stalin alle donne?
Una breve stagione
Zum, zum, zum n° 2
1968 Ragazzo che sorride, Il
1966 Navajo Joe
1963 Mastro Don Gesualdo (TV film)

TV seriály

2006 Crimini (TV seriál)
2005 Nebbie e delitti (TV seriál)
2002 La guerra è finita (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
Turbo (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1991 Bambino in fuga tre anni dopo, Un (TV seriál)
1974 Orlando furioso (TV seriál)
1970 Lotta dell'uomo per la sua sopravvenza, La (TV seriál)
1969 Geminus (TV seriál)
1967 Il triangolo rosso (TV seriál)
1964 La cittadella (TV seriál)
Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace