foto

David Horne

  • nar. 14.7.1898
    Balcombe, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.3.1970 (71 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Brouk v hlavě
Diamonds for Breakfast
1965 Big Job, The
1963 Nurse on Wheels
1961 Clue of the New Pin, The
Dentist on the Job
Máte ráda Brahmse?
1959 Pekelník
1958 The Safecracker
The Sheriff of Fractured Jaw
1956 The Last Man to Hang?
Žízeň po životě
1955 Three Cases of Murder
1954 Beau Brummell
Present for a Bride
Tale of Three Women
Thought to Kill
1953 Captain Brassbound's Conversion (TV film)
Intruder, The
Martin Luther
Spaceways
1950 Madeleine
1949 Once Upon a Dream
The History of Mr. Polly
1948 It's Hard to Be Good
1947 Mezi podloudníky
1946 Caravan
Gaiety George
Kouzelný smyčec
Lidé dvou světů
The Importance of Being Earnest (TV film)
1945 3 sestry
Sedmý závoj
Sličná vražedkyně
The Man from Morocco
Yankee v Londýně
1944 Don't Take It to Heart
Stolibrové okénko
1943 San Demetrio, Londýn
Yellow Canary
1942 The First of the Few
The Young Mr. Pitt
They Flew Alone
1940 ... A hvězdy mlčí
Blind Folly
Crimes at the Dark House
Dvacet jedna dní
Noční vlak do Mnichova
Return to Yesterday
The Door with Seven Locks
1937 Krčma "U zeleného papouška"
1936 Cardinal, The
House of the Spaniard, The
It's Love Again
The Interrupted Honeymoon
Touch of the Moon, A
Under Proof
1935 A Notorious Gentleman
Gentlemen's Agreement
Hyde Park Corner
Late Extra
That's My Uncle
Village Squire, The
1934 Badger's Green
Case for the Crown, The
1933 Lord of the Manor
1921 General John Regan

TV seriály

1965 The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Small House at Allington (TV seriál)
1959 Bleak House (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
1956 Adventure Theater (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1952 Happy and Glorious (TV seriál)
The Pickwick Papers (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1948 Sarabanda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace