foto

Bernard Horsfall

  • nar. 20.11.1930
    Bishops Stortford, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.1.2013 (82 let)
    Isle of Skye, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
2008 Stone of Destiny
1995 Queen of the East (TV film)
Statečné srdce
1992 Advocates II (TV film)
1991 For the Greater Good (TV film)
1988 Pes baskervillský (TV film)
1982 Gándhí
Inside the Third Reich (TV film)
Svého druhu hrdina
1978 Brass Target
1976 Volání na ďábla
1974 Zlato
1971 Mr. Horatio Knibbles
Quest for Love
1969 V tajné službě Jejího veličenstva
1964 Pušky v Batasi
1960 Hněvivé ticho
Man in the Moon
1957 The Critical Point (TV film)
The Steel Bayonet
Útěkář
1956 High Flight

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1993 Seekers (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Nice Town (TV seriál)
Virtual Murder (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Perla v koruně (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
1976 Beasts (TV seriál)
Big Boy Now! (TV seriál)
Red Letter Day (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 The Changes (TV seriál)
1974 South Riding (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Department S (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Family Solicitor (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Death of a Ghost (TV seriál)
Don't Do It Dempsey (TV seriál)
Pathfinders to Mars (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.
1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 The Culture Show (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)
1958 Blue Peter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace