foto

Xenija Romenkova

  • nar. 25.4.1987 (32 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 V poslednij raz proščajus (TV film)
2012 Južnyje noči (TV film)
2011 Pět nevěst

TV seriály

2017 Optimisty (TV seriál)
2015 Lučše ně byvajet (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Skazki Šacherezady (S02E22)
Princ i niščij (S02E14)
Děň svjatogo Vorobjeva (S02E08)
další epizody (10)
2010 Žurov (TV seriál)
Rozovyj zajac (S02E08)
Něvinovnyj (S02E06)
Gluchar (S02E05)
další epizody (7)
2008 Žarkij ljod (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky