foto

Anna Györgyi

  • nar. 2.7.1967 (52 let)
    Kecskemét, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Sátán fattya (TV film)
A kockaember
Pozemšťané (studentský film)
2015 Noiré
Zběsilci
2011 Sweet Sixteen, a hazudós (TV film)
2010 Tawaret (TV film)
Zimmer Feri 2.
2008 Bakkermann
Majdnem szűz
2005 Az igazi Mikulás
2004 Mélyen örzött titkok
Világszám!
Zsiguli
2003 Barva štěstí
2002 Perlasca (TV film)
1999 Egy tél az Isten háta mögött
1997 Balekok és Banditák
1996 Aranyoskáim (TV film)
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja (TV film)
1994 A kert (TV film)
1992 Három boltoskisasszony (TV film)
1991 Sivatagi nemzedék (TV film)
1989 Teljes napfogyatkozás (TV film)
1986 Nyári keringő (TV film)

TV seriály

2019 A Tanár (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2017 Világ-mesék (TV seriál) - vyp.
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Szombaton az irodában (S01E28)
2011 Állomás (TV seriál)
Izaura nagykönyve (S03E06)
Gólyaveszély (S03E05)
Laura (S03E04)
další epizody (6)
2010 Állomás (TV seriál)
Két év (S02E15)
Hónaljban szorít (S02E14)
A férj (S02E13)
2009 Állomás (TV seriál)
Horror (S02E12)
Irén szökése (S02E11)
Meghallgatás (S02E10)
další epizody (12)
2008 Presszó (TV seriál)
Film az egész világ (E03)
Állomás (TV seriál)
A fülbevaló (S01E11)
Egy kis ellenőrzés avagy a revizor nem vész el, csak átalakul (S01E10)
Józsi, a hős (S01E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2016 Nincs kegyelem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky