foto

Lou Volpe

  • nar. 12.10.1955
    Caserta, Itálie
  • zem. 10.6.2017 (61 let)
    Santa Rosa Valley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 First House on the Hill
2016 American Bred
Distant Vision (TV film)
2015 Šílená matka
2014 Jersey Boys
2008 Soccer Mom
2005 Every Secret Thing
2004 Spider-Man 2
1998 Divorced White Male
1995 Postrach (TV film)
1989 Midnight Warrior
1987 Osudná droga

TV seriály

2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (E01)
Zpátky do školy (TV seriál)
Tělesná výchovýchova (S04E07)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2007 Room 401 (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Odveta (S05E16)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zmizel (S02E09)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1991 Eddie Dodd (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky