foto

Richard Kelton

  • nar. 29.4.1943
    Lincoln, Nebraska, USA
  • zem. 27.11.1978 (35 let)
    Denver, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Go West, Young Girl (TV film)
Příručka pro vdanou ženu (TV film)
1976 Loganův útěk
1975 The Ultimate Warrior
1974 McQ
Ticho
1970 Wild Women (TV film)
1967 Chladnokrevně

TV seriály

1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Quark (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Barbary Coast (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Nakia (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Lives of Benjamin Franklin (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Young Rebels (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Heroic Mission (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky