foto

Jan Odl

  • nar. 17.9.1939
    Jaroměř, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 4.2.2004 (64 let)
    Ostrava, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Čerte, drž se svého kopyta! (TV film)
1996 Konto separato
1994 O Nesytovi (TV film)
1991 Digitální čas (TV film)
Mládí na prodej (TV film)
Nález (TV film)
1988 Zemřeš, kdy budeme chtít (TV film)
1986 Principálka (TV film)
1984 Klíče (TV film)
1979 Ženich mezi dveřmi (TV film)
1976 Maškaráda (TV film)
Pepík (TV film)
Čas pravdy (TV film)
1975 Město nic neví
1973 Příběh středního útočníka (TV film)
1972 Annabela (TV film)
1967 Happy end
1964 Neobyčejná třída
1963 Hlídač dynamitu
Okurkový hrdina
1962 Dva z onoho světa
Černá dynastie
Život bez kytary
1960 Osení
Stopy (studentský film)

TV seriály

1990 U nás doma (TV seriál)
Černá stavba (E07)
Nález (E06)
1989 U nás doma (TV seriál)
Na vlastní riziko (E05)
Kronikář (E03)
1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
1972 Dispečer (TV seriál)
Dispečer a maškarní ples (E05)

Divadelní záznam

1999 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky