foto

Jan Odl

  • nar. 17.9.1939
    Jaroměř, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 4.2.2004 (64 let)
    Ostrava, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
1998 Čerte, drž se svého kopyta! (TV film)
1996 Konto separato
1994 O Nesytovi (TV film)
1991 Digitální čas (TV film)
Mládí na prodej (TV film)
Nález (TV film)
1986 Principálka (TV film)
1979 Ženich mezi dveřmi (TV film)
1975 Město nic neví
1973 Příběh středního útočníka (TV film)
1967 Happy end
1964 Neobyčejná třída
1963 Hlídač dynamitu
Okurkový hrdina
1962 Černá dynastie
Dva z onoho světa
Život bez kytary
1960 Osení
Stopy (studentský film)

TV seriály

1988 U nás doma (TV seriál)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace