foto

Veriano Ginesi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Assassinio sul Tevere
1976 Bluff storia di truffe e di imbroglioni
Cuore di cane
1975 Pasqualino Sedmikráska
1974 Anche gli angeli tirano di destro
Mafia mi fa un baffo, La
Paolo il freddo
1973 Amarcord
Lo chiamavano Tresette... giocava sempre col morto
Na každého jednou dojde!
Paolo il caldo
Také andělé jedí fazole
Černá ruka
1972 Decameron proibitissimo - Boccaccio mio statte zitto
Roma
1971 In nome del popolo italiano
Pomsta Černého korzára
Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky
Ritorno del gladiatore piů forte del mondo, Il
Tre nel mille
Un prêtre a marier
1970 Brancaleone na křížové výpravě
Satiricosissimo
1969 Blázni ve válce
Häschen in der Grube
Satyricon
1968 Due crociati, I
Execution
Nipoti di Zorro, I
Ty, já a tvůj manžel
1967 Čarodějky
1966 Dr. Goldfoot a jeho sexbomby
Hodný, zlý a ošklivý
Já, já, já ... a ti druzí
Superargo contro Diabolikus
1965 Il Tesoro della foresta pietrificata
Veneri al sole
Válka po italsku
1964 Due mafiosi nel Far West
I due mafiosi
Sandokan alla riscossa
Totò proti černému korzárovi
1963 I Mostri
I dieci gladiatori
Maciste, l'eroe piů grande del mondo
1962 Gladiatore di Roma, Il
Konstantin Veliký
Maciste all'inferno
Totò diabolicus
1961 L'ultimo dei Vikinghi
Mina... fuori la guardia
Tatarská princezna
1960 I pirati della costa
Morgan il pirata
Obléhání Syrakus
Sepolcro dei re, Il
1959 Il Figlio del corsaro rosso
Il terrore dei barbari
1958 Afrodite, dea dell'amore
Le Pirate de l'épervier noir

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky