foto

Gillian Bevan

  • nar. 13.2.1956 (64 let)
    Stockport, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Maigret klade past (TV film)
2015 London Road
2011 Sergeant Slaughter, My Big Brother
2007 Double Time (TV film)
2006 The Family Man (TV film)
2003 Čtvrtek dvanáctého (TV film)
2002 Innocents (TV film)
1996 Zrádné polibky (TV film)
1992 Ghostwatch (TV film)
1989 Síla vůle (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Nothing Will Come of Nothing (S02E07)
2016 The Windsors (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Aeskulapova hůl (S04E06)
2012 The Syndicate (TV seriál)
2010 Foylova válka (TV seriál)
Zabíjení času (S07E02)
2008 Harley Street (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Život zrozený z ohně (S02E03)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2004 Teachers (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
další epizody (9)
2003 New Tricks (TV seriál)
Teachers (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2002 Teachers (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2001 Teachers (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1998 The Canterbury Tales (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Loved by You (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Strašidelné příběhy (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1990 No Job for a Lady (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1986 Lost Empires (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)

Dokumentární

2012 Ghostwatch: Behind the Curtains

Divadelní záznam

2015 Hamlet (divadelní záznam)
Hamlet (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky