foto

Annette Badland

  • nar. 26.8.1950 (68 let)
    Edgbaston, Birmingham, West Midlands, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Killing Clovis Dardentor
2018 Degenerates
2017 The Man Who Invented Christmas
2016 A Quiet Passion
2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
2012 ShopGirl Blog
2011 Mother's Milk
2010 Legacy
2009 Jam
Whatever It Takes (TV film)
Wish 143
2008 Dohoda je dohoda
Summerhill (TV film)
2007 Miss Marie Lloyd (TV film)
Pekař
2006 Labyrint smrti
Normal for Norfolk
Tom's Christmas Tree (TV film)
2005 Karlík a továrna na čokoládu
Valiant
2004 Knickerman, The
2003 Casterbridgeský starosta (TV film)
Indian Dream (TV film)
2002 Club Le Monde
Mrs Caldicot's Cabbage War
2001 Opičí král (TV film)
Redemption Road
The Gentleman Thief (TV film)
2000 Honest
Tajný spolek
1999 Krásní lidé
Vánoční koleda (TV film)
1998 Tichý hlas
1997 Den co den
1996 Gulliverovy cesty (TV film)
Hollow Reed
Konce (TV film)
1995 Groteska
1994 Beyond Bedlam
Zajatci
1993 Anchoress
1990 Crossing to Freedom (TV film)
1987 Out of Order
1986 A Little Princess (TV film)
Knights & Emeralds
1985 Lace II (TV film)
Sacred Hearts
1984 Lace (TV film)
Last Day of Summer (TV film)
1979 Dick Emery Comedy Hour, The (TV film)
Flat Bust (TV film)
1977 Žvahlav
1975 Obnažený státní úředník (TV film)

TV seriály

2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vypusťte klauny (S20E06)
Dokud nás smrt nerozdělí (S20E05)
Caustonští lvi (S20E04)
další epizody (6)
2015 Cizinka (TV seriál)
Už mi chutí v palci cuká (S01E10)
Zúčtování (S01E09)
2014 Cizinka (TV seriál)
Sněm (S01E04)
Cesta zpátky (S01E03)
Na hradě Leoch (S01E02)
Otec Brown (TV seriál)
Dcery jeruzalémské (S02E06)
2013 Man Down (TV seriál)
You, Me & Them (TV seriál)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Finale (S06E10)
2011 Tajemství projektu Sparticle (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 All the Small Things (TV seriál)
Personal Affairs (TV seriál)
Vojandy (TV seriál)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2005 Casualty @ Holby City (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Město na odstřel (S01E11)
Třetí světová válka (S01E05)
Vetřelci v Londýně (S01E04)
Twisted Tales (TV seriál)
Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Cutting It (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Oliver Twist (TV seriál)
1998 Mikrosvět (TV seriál)
Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
1997 Ain't Misbehavin' (TV seriál)
Holding On (TV seriál)
1995 Demon Headmaster, The (TV seriál)
Fist of Fun (TV seriál)
Královnin nos (TV seriál)
1994 Outside Edge (TV seriál)
Smokescreen (TV seriál)
1993 Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
Goggle Eyes (TV seriál)
Inside Victor Lewis-Smith (TV seriál)
Mushroom Picker, The (TV seriál)
1992 Archer's Goon (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Making Out (TV seriál)
Mike & Angelo (TV seriál)
1987 You Must Be the Husband (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Happy Families (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Pictures (TV seriál)
The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Bognor (TV seriál)
Last Song, The (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Spearhead (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace