foto

Karl Etlinger

  • nar. 16.10.1879
    Vienna, Rakousko-Uhersko
  • zem. 8.5.1946 (66 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1950 Erzieherin gesucht
1949 Der Posaunist
1948 Das kleine Hofkonzert
Eine alltägliche Geschichte
1946 Sag' die Wahrheit
1945 Der Puppenspieler
1944 Der verzauberte Tag
Eine kleine Sommermelodie
Filharmonie
Májová Bowle
Pan Sanders žije nebezpečně
Žena mých snů
1943 Ein Mann mit Grundsätzen?
Ewige Klang, Der
Gabriele Dambrone
Karneval der Liebe
Romanze in Moll
Tenkrát
1942 Anuška
Fall Rainer, Der
Meine Frau Teresa
Veliká láska
1941 Der Meineidbauer
Hauptsache glücklich!
Hochzeitsnacht
Quax pilot bez bázně a hany
Spähtrupp Hallgarten
Ve stínu slávy
1940 Das leichte Mädchen
Der Kleinstadtpoet
Leidenschaft
Mozartova cesta do Prahy
Polterabend
Ritorno
Traummusik
Veselé ženy vídeňské
Začalo to omylem
1939 Frau am Steuer
Ganzer Kerl, Ein
Irrtum des Herzens
Maria Ilona
Meine Tante - deine Tante
Ples v opeře
Sommer, Sonne, Erika
Spaßvögel
1938 Scheidungsreise
1937 Ein Volksfeind
Gläserne Kugel, Die
Heiratsinstitut Ida & Co
1936 Savoy-Hotel č. 217
Tajemství starého domu
Traumulus
1935 Petersburger Nächte
Varieté
Wer wagt - gewinnt
1932 Das Millionentestament
Haló slečno omyl!
Hraběnka Monte Christo
Liebe auf den ersten Ton
Liebe in Uniform
Madame hat Ausgang
Maska
Melodie lásky
Süsses Geheimnis, Ein
Zum goldenen Anker
1931 Bomby nad Monte Carlem
Der Stumme von Portici
Die Maske fällt
Dämon des Meeres
Eine Nacht im Grandhotel
Kismet
Konzert, Das
Menschen hinter Gittern
Netopýr
1930 Der König von Paris
Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu
Liebeswalzer
Lockende Ziel, Das
Olympia
Skandal um Eva
1929 Durchs Brandenburger Tor. Solang noch Untern Linden...
Katharina Knie
Napoleon auf St. Helena
That Murder in Berlin
Žena, po níž muži prahnou
1928 Da hält die Welt den Atem an
Sensations-Prozess
1927 Bigamie
Das war in Heidelberg in blauer Sommernacht
Die Frauengasse von Algier
Familientag im Hause Prellstein
1926 Abenteuer eines Zehnmarkscheines, Die
Die lachende Grille
In der Heimat, da gibt's ein Wiedersehn!
Junges Blut
Nezahrávejte si s láskou
1925 Das Mädchen mit der Protektion
Ulička, kde není radosti
Zigano
1924 Hraběnka Donelli
Mann um Mitternacht, Der
Soll und Haben
1922 Die fünf Frankfurter
Fantom
Upír Nosferatu
1921 Das Geheimnis der Santa Maria
Der ewige Fluch
Die Abenteuer eines Ermordeten - 2. Der Smaragd des Badjah von Panlanzur
Die Abenteuer eines Ermordeten, 1. Teil - Die Flucht aus dem Leben
Die rote Hexe
Filme der Prinzessin Fantoche, Die
Schauspielerin des Kaisers, Die
Vergiftete Strom, Der
1920 Glanz und Elend der Kurtisanen
1919 Der Fall Popinoff
Die Teufelskirche

Scenáristická filmografie

Filmy

1931 Kismet

TV seriály

1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace